Vlad Sliusarenco şi Andrei Stoica, primii doi finalişti ai celui de-al 13-lea sezon iUmor

 

Vlad Sliusarenco şi Andrei Stoica au cucerit juraţii şi publicul iUmor cu momentele lor din primele două ediţii iUmor, difuzate vineri şi duminică, la Antena 1 şi au ajuns direct în finala celui mai nou sezon al show-ului. Cea de-a doua ediţie iUmor s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban, în vreme ce serialul iMai Mult Umor a fost lider de piaţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani. Audițiile sezonului 13 continuă vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20.00, la Antena 1, când Iulia Vântur şi Costel continuă seria juraţilor-surpriză iUmor.

În prima ediție a celui mai nou sezon iUmor, Vlad Sliusarenco i-a cucerit pe Delia, Cheloo, Mihai Bendeac şi juratul-surpriză Radu Pietreanu cu un număr savuros de stand up, inspirat din viaţa lui de părinte. „Noi citim cărți de parenting. Cărțile astea, scrise de oameni care nu au copii. Vă spun un secret: oamenii care au copii, nu scriu cărți, că nu au când”, a spus Vlad Sliusarenco, stârnind hohote de râs pe platoul iUmor. Cele trei like-uri primite din partea juraților l-au adus pe concurent la votul celor de acasă, în aplicaţia Antena 1, iar telespectatorii au decis că Vlad merită un loc în finala sezonului cu numărul 13 iUmor.

Căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului 13 iUmor a continuat duminică seară, la Antena 1. Chef Sorin Bontea s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac în jurizarea celei de-a doua ediții iUmor. Dintre concurenţii care au mers în etapa votului prin aplicaţia Antena 1, publicul a decis să îi acorde un loc în finală lui Andrei Stoica, concurentul care a venit pe scena iUmor cu un moment muzical inspirat de societatea actuală. Andrei a ridicat sala în picioare cu rimele sale, iar pe juraţi i-a cucerit cu dezvăluirile sale pe ritm de rap. „Soția m-a filmat pe ascuns și m-a pus pe TikTok. Am reușit într-un an și 3 luni să adun 230.000 de urmăritori. Compun imnuri pentru mașini, zodii, meserii, județe... m-am gândit să compun ceva scurt şi pentru voi! Revin imediat!”, le-a spus el juraţilor, pentru ca apoi să revină pe scena iUmor cu scurte rime despre fiecare dintre ei, pe ritm de foclor.

Cea de-a doua ediție a celui de-al treisprezecelea sezon iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:59 – 00:36, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban, cu o audiență medie de 4.1 puncte de rating și 12.7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 3.9 puncte de rating și 12.3% cotă de piață. Totodată, serialul iMai Mult Umor s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, înregistrând o audiență medie de 2.1 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, în vreme ce Pro TV înregistra în acelaşi interval orar 1.7 puncte de rating şi 14.4% cota de piaţă.

Audițiile sezonului 13 continuă vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20.00, la Antena 1, când Iulia Vântur şi Costel continuă seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest