Vladimir Drăghia și soția lui au decis să își mute fiica la altă grădiniță, Ce i-a deranjat

 

Vladimir Drăghia și soția lui au decis să își mute fiica la altă grădiniță. Deranjați de ceea ce li s-a cerut, cei doi au decis că cel mai bine este să o mute pe cea mică la o altă grădiniță. Vedeta a dezvăluit motivul și cu siguranță orice părinte ar luea aceeași decizie pe care ei au luat-o.

Vladimir Drăghia a fost foarte revoltat de cerințele de fosta grădiniță a fiicei sale. Cea mică învăța la o grădiniță privată, iar conducerea respectivei instituții i-a cerut taxă de Moș Crăciun. Mai exact, el plătea câteva mii de euro, însă tot i-a fost cerută o taxă de Moș Crăciun, pe motiv că trebuie să le ia cadouri copiilor. În acel moment, vedeta s-a înfuriat și a decis să își mute fiica la o altă grădiniță.

‘’Sper să nu mă surprindă azi, pentru că este prima zi în summer camp, am schimbat grădinița… Și am puține emoții. Am schimbat-o în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut «taxă de Moș Crăciun»! Fiind o grădiniță privată… Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea «taxă de Moș Crăciun»!”, a declarat Vladimir Drăghia pentru ciao.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest