Vlăduța Lupău a dezvăluit cel mai greu moment prin care a trecut de când e mămică: „Am venit rapid acasă…”

 

A trecut o lună și un pic de când artista și soțul ei Adi Rus au devenit părinți. Vedeta a povestit prin ce a trecut într-una din zile, cu micuțul ei Iair.

 

La data de 6 august, Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe micuțul ei Iair, iar de atunci majoritatea preocupărilor ei gravitează în jurul acestuia. Într-una din zile, în care nu era acasă, Iair a plâns mai tare ca de obicei, fapt care i-a atras atenția lui Adi Rus. Acesta și-a alarmat imediat soția, care a venit în viteză înapoi acasă să vadă ce se întâmplă cu micuța ei comoară. Cântăreața a recunoscut că nu a știut cum să acționeze exact, iar în cele din urmă au ajuns să plângă toți trei.

 

''Am avut un singur moment de panică, într-o seară, când eu eram la casă, făcând curățenie, iar Iair a rămas cu tăticul la apartament… și a început să plângă mai puternic decât eram obișnuiți. Am venit rapid acasă și, în final, plângeam toți trei. Am trecut peste și am înțeles că nu mai trebuie să ne panicăm, pentru că sunt lucruri normale… iar dacă plânge nu e ca și cum se întâmplă ceva tragic'', a povestit Vlăduța Lupău pentru VIVA!

 

Viața unei femei se schimbă complet atunci când devine mamă. Prioritășile sunt altele, iar grijile sunt la ordinea zilei. Vlăduța Lupu a mărturisit că perioada de început este frumoasă, dar și foarte grea. În primele trei săptămâni de viață a fiului ei, ea nu a acceptat ajutor decât din partea soțului ei, motiv pentru care s-a acumulat extrem de mută oboseală

 

''Perioada asta de început e frumoasă și ea, însă pot spune că este și foarte grea, iar cine mă contrazice minte! Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o nastere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană. Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor'', a mai spus ea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest