Vlăduța Lupău revine pe scenă fulgerător, imediat după naștere! „O să își reia activitatea foarte repede”

 

Artista are planificate o serie de evenimente și nu vrea să nu le onoreze. Deși nu au trecut decât 3 zile de la nașterea băiețelului, vedeta e gata să revină pe scenă într-un timp record.

 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, în consecință este asaltată cu numeroase cereri pentru a participa la evenimente. Artista a născut de doar 3 zile, dar e gata să își reia activitatea în cel mai scurt timp. Cel puțin asta a anunțat Carmen Mureșan, cea care-i manageriază activitatea.

 

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, a spus Carmen Mureșan, managerul artistei, pentru playtech.ro.

 

În timp ce artista își va onora evenimentele, de cel mic de vor ocupa mama și soacra acesteia. Acum, la 3 zile de la naștere, ea este cea care are grijă de cel mic împreună cu soțul ei, Adrian Rus. Fostul portar de la CFR Cluj a postat prima imagine cu micuțul, dar și un mesaj emoționant. Fiul Vlăduței Lupău se numește Iair, fiind un nume biblic. Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica.

 

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești binecuvântarea mea P.S.: A fost dragoste la prima vedere??️ Vlăduța, te iubim cel mai mult, mama eroină️”, a fost mesajul lui Adrian Rus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest