Vlăduța Lupău se simte rău: „Așa arată un omuleț care…” /FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Artista a lipsit de pe rețelele de socializare în ultima perioadă, iar acum le-a dezvăluit urmăritorilor săi și care a fost motivul.

 

Vlăduța Lupău obișnuiește să-și țină la curent fanii din mediul online cu tot ceea ce face. În ultima vreme însă a avut postări mai rare, drept urmare o mare parte dintre cei care o admiră s-au întrebat ce se întâmplă cu vedeta lor preferată. Ea a venit cu lămuriri și, din câte se pare, celebra artistă nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere al sănătății.

 

Fanii nu trebuie să se îngrijoreze, întrucât nu este vorba de probleme majore, ci pur și simplu de o răceală, care a țintuit-o la pat pe cunoscuta cântăreață. Ea a dezvăluit într-un story pe Instagram că a făcut febră și că are roșu în gât, drept urmare i-a fost foarte greu să mai socializeze în meciul online.

 

''Așa arată un omuleț care are roșu în gât și febră și este izolat la pătuț'', a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, informându-și fanii că acesta este motivul pentru care nu este activă în online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest