Vlăduţa Lupău susține alăptarea în public

 

Deși ne aflăm în secolul 21 și se presupune că lumea a mai evoluat, alăptatul în public a rămas încă un subiect destul de controversat și tabu. Multe femei sunt de părere că nu este nimic ieșit din comun să îți alăptezi copilul în public, dar există și voci care critică acest aspect. Vlăduța Lupău, devenită mamă de curând, susține 100% alăptatului copilului în public, deoarece nu poți ține bebelușul nehrănit până când găsești un loc ferit de ochii lumii.

Vlăduța Lupău și-a reînceput activitatea muzcală la foarte scurt timp după ce a născu și cu toate acestea, ea a ales să alăpteze, deși știa că va destul de greu să se împartă cu timpul. Artista a dezvăluit că atunci când este plecată la cântări, este nevoită să stea în mașină și să se mulgă, pe drum sau între evenimente, asta pentru a nu ''exploda'' laptele din sâni. Ea recunosște că nu este deloc ușor să alăptezi, dar este un efort ce îl face cu sufletul deschis.

 ''Într-adevăr, alăptarea este grea la început, multe femei fac complicații cum ar fi mastita, pe urmă atașarea bebelușului face răni dureroase la sân și multe altele… Eu n-am avut parte de niciuna dintre cele pe care le amintesc, însă eu am problema cu laptele când sunt plecată. Pe drum sau între evenimente, eu stau la mașină și mă mulg, ca să nu explodeze' sânii, depozitez laptele într-o ladă frigorifică și apoi ajung acasă și i-l dau copilului. E un efort și din partea mea, însă îl fac din toată inima'', a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest