Willy William, interviu exclusiv la Antena Stars: "Nu sunt o persoană materialistă”

 

Willy William a reușit să aibă un succes răsunător pe plan profesional și să fie ascultat de milioane de oameni. Artistul a oferit câteva detalii despre cariera sa de succes în exclusivitate la Antena Stars, dar și despre viața personală.

Willy William a venit în România, iar artistul a mărturisit că ar vrea să deguste mâncărurile tradiționale de la noi din țară. Cântărețul susține că nu a întâlnit-o niciodată pe Beyonce, dar nici pe Barack Obama și că ar vrea pe viitor să colaboreze cu ei.

''Chiar dacă am venit de câteva ori aici, nu am avut niciodată suficient timp să mă bucur de mâncare și de oraș. Am câțiva prieteni aici și îmi spune că trebuie să încerc mâncăruri tradiționale. Lumea e muza mea, îmi place să vorbesc cu oamenii și să le ascult poveștile, iar poveștile lor mă inspiră să scriu un cântec.

Nu, și nici cu Beyonce, nu am avut ocazia să îi întâlnesc pe Beyonce sau pe Barack Obama, dar poate pe viitor. Da, eram prieteni și înainte de filmarea clipului. S-au întâmplat multe lucruri într-o perioadă scurtă, în 2017 totul s-a petrecut foarte rapid.'', a declarat Willy William, în exclusivitate la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest