WRS, despre începuturile sale în muzică: „Cântam în corul bisericii”

 

Cum a ajuns WRS de la corul bisericii pe marile scene: ascensiunea reprezentantului României la Eurovision.

 

Pe numele real Andrei Ursu, WRS a devenit cunoscut după ce a reprezenat România la Eurovision. El a obținut 65 de puncte, clasându-se pe locul al 18-lea din 25. În exclusivitate pentru Spynews.ro, artistul a vorbit despre ascensiunea sa în muzică, care, până în acest moment a culminat cu privilegiul de a-și reprezenta țara în concursul european de muzică.

 

”Acum pot să spun că job-ul meu principal este acela de songwriter, îmi place foarte mult să scriu muzică, petrec mult timp în studio, am muncit mult la proiectul meu și mi-am dorit să fac muzică și acum îmbin foarte frumos muzica cu dansul, am reprezentat România la Eurovision anul ăsta, cred că am făcut o figură foarte frumoasă și de acolo m-a cunoscut foarte multă lume”, a spus WRS.

 

Originar dintr-un sat de pe lângă Buzău, Andrei Ursu nu a avut posibilitățile materiale de a se apuca de canto, chiar dacă talentul lui a fost remarcat din primii ani de școală, de către învățătoare. Drept urmare s-a reorientat spre dans, fiindu-i mai la îndemână: ”Am cântat de mic, cântam în corul bisericii și la școală, învățătoarea mi-a descoperit vocea, eram solist la toate serbările și după am cântat și la evenimente în sat sau în oraș, eu sunt din Buzău, dar ai mei nu au avut situația materială necesară să fac canto, era destul de scump, stăteam la țară, trebuia să fac naveta, era destul de complicat și până la urmă am început să fac dans, pentru că era mult mai la îndemână, am intrat într-o trupă de dans la 12 ani”.

 

Din primii bani pe care i-a obținut ca dansator, WRS și-a urmat visul și a ajuns în Capitală, unde a colaborat, printre alții cu Ruby, Inna, Antonia sau Smiley: ”Când am făcut primii bani din dans m-am mutat la București și am dus-o la extremă cu dansul, am lucrat cu Antonia, cu Inna, cu Carlas Dreams, cu Corina și când mi-am dat seama că mi-am terminat felia cu dansul am zis hai să investesc în cealaltă pasiune a mea și anume muzica. M-a văzut și Smiley, am fost într-o trupă de băieți care s-a numit Shots, proiectul nu a durat foarte mult, apoi am plecat în Londra”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest