Yoannes a reacționat tranșant după ce s-a spus că are amantă: „M-ați mâncat, mai bine că nu mai am TikTok”

 

Manelistul a dezmințit încă o data că ar fi tradus-o pe Narcisa Moisa. Artistul a fost vehement la adresa celor care au împrăștiat zvonuri în acest sens și are propria optică în privința înșelatului.

 

Yoannes s-a felicitat că a renunțat să mai utilizeze rețeaua de socializare TikTok, pe care continuă să apară voci care susțin că acesta o înșeală în continuare pe Narcisa Moisa. El a avut o reacție virulentă, vizibil enervat de aceste speculații. A postat un mesaj tranșant pe contul de Instagram, apoi s-a înregistrat de pe telefonul soției sale pentru a posta și pe TikTok, dat fiind că și-a închis contul de pe această rețea de socializare.

 

Manelistul și-a amintit vag că a avut câteva aventuri, dar spune că acestea s-au petrecut în momentul în care nu mai forma un cuplu cu soția lui. El a mai spus că apreciază că acele relații au fost nesemnificative, dovadă în acest sens fiind faptul că le-a uitat numele respectivelor partenere: „Băi, numai clarvăzători pe TikTok-ul acesta, bă, m-ați mâncat. Mai bine că nu mai am TikTok! M-am plictisit de voi. Doamne, mulțumesc că nu mai am TikTok. Sfârșit! Ce aventuri frate? Băi, ce aveți? Poate când am fost singur... parcă am avut câteva aventuri, dar nimic serios... le-am uitat și numele”.

 

Acum câteva săptămâni, Yoannes și-a prezentat propria optică vis-à-vis de înșelat. Cântărețul susține că înșelatul se produce atunci când ai relații în paralel, nu când există o aventură. „Nu...și nici n-am înșelat-o vreodată în viața mea. Consider că a înșela pe cineva înseamnă să te îndrăgostești și să-ți faci o altă relație.. gen amantă.. Eee.. Eu Yoannes nu am avut relații de genul.. Ce s-a scris în presă mai de mult, s-a exagerat foarte mult... Singura femeie de care sunt îndrăgostit nebunește este soția mea’’, a scris el atunci pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest