Yoannes, mesaj emoționant pentru Narcisa Moisa: „Numai așa ți-ai da seama…”

 
+2 click pentru
galerie

Artistul și-a dorit ca lumea întreagă să înțeleagă ce înseamnă soția sa pentru el, drept pentru care a dat frâu liber sentimentelor, în scris, pe Instagram.

 

Relația dintre Yoannes și Narcisa Moisa a fost una cu suișuri și coborâșuri, dar acum traversează un moment excelent. Cei doi sunt împreună de aproape 15 ani, însă nu totul a fost lapte și miere, având în vedere că manelistul a fost acuzat că ar fi avut și o altă iubită. Dar acum, lucrurile par să fi intrat pe drumul cel bun pentru cei doi parteneri. Cel puțin asta rezultă din mesajul postat de bărbat pe rețelele de socializare.

 

Yoannes a vrut să împărtășească cu lumea întreagă că femeia pe care o iubește este Narcisa Moisa, drept urmare s-a folosit de metafore și comparații simple, cu tentă romantică, pentru a-și exprima sentimentele pe care le poartă celei cu care este de mai bine de un deceniu și jumătate.

 

Artistul a compus următorul mesaj: „Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Aș vrea să te poți vedea prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama că tu ești totul pentru mine. Te iubesc!”

 

Nici jumătatea lui nu a rămas cu nimic mai prejos, ci i-a răspuns la mesajul elaborat al acestuia chiar dacă a lăsat să se înțeleagă că a rămas mută după interesanta declarație de dragoste de care a avut parte. „Te iubesc! Nu mai am cuvinte”, a scris Narcisa Moisa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest