A coafat-o bine! Raru, ce-ai mai răsfăţat-o pe Roxana!

 


Deşi este împotriva Valentine's Day, Raru a făcut o excepţie anul acesta. În loc să declare război absolut inimioarelor şi altor atenţii acordate femeilor la zi de sărbătoare, Raru a luat la braţ o frumoasă blondă autohtonă şi a răsfăţat-o cât a putut! Raru al nostru s-a dovedit a fi un getleman până la capăt

Ce s-au mai distrat! Raru şi Roxana Nemeş au petrecut ceva timp împreună, cu ocazia unei zile. speciale. Specială, e-adevărat, dar mai puțin pentru Raru!

"Cred că Ziua Îndrăgostiţilor a fost inventată de o femeie care a fost nemulţumită. Numai o femeie putea să inventeze aşa ceva", spune nemultumit prezentatorul. Dar a închis ochii, de data asta! A dovedit că şi el poate să cadorisească o femeie aşa cum se cuvine. Şi, cum cel mai greu de mulţumit par a fi vedetele, Raru a ţintit sus de tot: a pus ochii pe o blondină sexy, pe care a dus-o acolo unde le place femeilor cel mai mult. Nu, nu la Paris, ci la salon!

Roxana Nemeș nu i-a putut refuza oferta. Nu obişnuieşte aşa ceva! "Eu profit de fiecare sărbătoare în sensul frumos. Să fii alături de cei dragi, că am concerte...". Blonda s-a lăsat pe mâna lui Raru. Şi bine a făcut!

Aproape la un pas să aţipească de atâta răsfăţ, Roxana s-a declarat satisfăcută de tratamentul aplicat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest