Şi succesul are preţul lui! Betty Salam a mărturisit că nu mai ajunge pe şcoală: "Nu prea mai am timp!"

 
+2 click pentru
galerie

Este doar o adolescentă, dar se bucură de un succes enorm. Betty Salam munceşte mult pentru cariera ei, dar se pare efortul este apreciat de fanii ei.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Betty Salam a mărturisit că aceste lucruri au un preţ şi că nu prea a mai avut timp să ajungă pe şcoală.

"Să ştiţi că am intrat în anul 2016 foarte bine, am o stare foarte bună, pentru că se spune că dacă atunci ai o stare bună, aşa o să fii tot anul. Nu mi-am impus-o, a fost o stare naturală. 

O să lansez o nouă piesă miercuri, este o piesă de dragoste şi sper din tot sufletul să aibă succes. Cu şcoala sunt ok, doar că nu am mai avut foarte mult timp şi vreau să le mulţumesc profesorilor că mă înţeleg. Nu vreau să creadă că-i mint, trebuie să mă înţeagă pentru că eu asta vreau să fac de acum încolo.

O să muncesc foarte mult pentru că îmi doresc să îmi îndeplinesc visul, uşor uşor dacă munceşti, cu siguranţă o să ai succes. Am văzut un articol foarte urât despre mine şi Cătălin, despre o poză în care îmi pune mâna pe burtă şi au început să speculeze. Am 15 ani frate," a spus Betty Salam, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest