Cum se menţine în formă Anca Serea în timpul sarcinii: "Am grijă la ce mănânc, merg la sală din când în când"

 
+2 click pentru
galerie

Se poate spune despre Anca Serea că este un exemplu pentru multe femei. Bruneta a anunţat de curând că este însărcinată pentru a cincea oară şi de-a abia aşteaptă să-şi ţină copilul în braţe.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", Anca Serea a vorbit deschis despre sarcina ei şi mărturisit când va naşte. De asemenea, ea a spus şi care sunt posibilele nume pentru băieţelul ei, la care s-a gândit până acum.

"După nuntă nu s-a schimbat mai nimic, suntem la fel ca înainte, important este să fim sănătoşi ca să putem să le facem pe toate. Sunt nişte copii normali, sunt cuminţi. Al cincilea copil va veni cam prin aprilie, aşa a prognozat domnul doctor. Nu a fost o veste care ne-a prin surprindere şi nici pe familie. Mama mi-a spus: "Eeh, mă aşteptam. Probabil că o să mai faceţi încă unul". Noi am spus sincer că ne mai dorim încă un copil şi iată că a venit. Nu fac nimic special ca să arăt aşa, cred că e genetic şi cu puţină voinţă. Mama este ajutorul. Cred că am luat doar două, două şi jumătate kilograme. Am grijă de mănânc, mănânc ca şi înainte de a rămâne însărcinată, nu am avut vreo poftă anume, mai merg şi la sală din când în când, la masaj de două ori pe săptămână, este ceva de bun simţ. Lui Adi i-am spus la o cină, după ce s-a întors din Stalele Unite, a fost foarte fericit. Au fost nişte emoţii adevărate. Nu e uşor, dar cu un pic de disciplină se rezolvă totul foarte uşor. Nu îl mai percep ca pe un efort, ci ca pe o bucurie. Familia şi copii sunt totdeauna o prioritate.

Nu ne-am gândit încă la nume, probabil că va fi Petru sau Moise, nume oarecum într-un registru biblic pentru că şi cei mici au nume la fel. Dacă  va fi fetiţă sunt foarte multe nume, Maria, Ana. Dar doctorul a spus că în proporţie de 80% băiat. (...) Nu este adevărat că dacă o familie alege să facă mai mulţi copii din dragoste, asta să însemne că ne-am convertit într-o altă relegie,"
a spus Anca Serea, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Urmăriţi toate declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest