A lăsat audienţa masculină fără cuvinte! Sânziana Buruiană a venit la TV cu sânii la vedere şi cu un voal pe cap

 

Sânziana Buruiana se va căsători cu Nicolae Zuluf pe data de 18 octombrie şi aşteaptă cu nerăbdare acest moment. Blonda se ocupă intens de ultimele pregări pentru nuntă şi îşi doreşte ca evenimentul să fie organizat într-un mod cu totul special.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Sânziana Buruiana a avut o apariţie de senzaţie. Blonda a ales o rochie cu un decolteu extrem de adânc şi a purtat un voal pe cap. Cei prezenţi în platou aproape că au rămas fără cuvinte.

"Îmi caut domnişoare de onoare, am găsit câteva, dar vreau să am cât mai multe. Vreau să am la nunta mea 20 de domnişoare de onoare, să fie ceva special. Deocamdată am 10 printre care sunt Simona Traşcă, Denisa Biţă, Laurette, Cristina Pană.

Cred că voi opta pentru mai multe ţinute, îmi doresc o rochie de prinţesă, cu corset, iar una va fi mai scurtă ca să pot să dansez. Zuluf şi-a ales şi el două costume," a spus Sânziana Buruiana, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook, Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest