Acum, numai el o vede goală! Mona l-a înnebunit pe Mărculescu!

 

Un nou cuplu in showbiz! Mona i-a pus. capac lui Costin Mărculescu. Sexy dansatoarea din buric i-a sucit minţile actorui, cu formele sale apetisante. Costin nu o scapă din ochi pe frumoasa lui iubită, mai ales că bustu-i generos îl vezi de la o poştă şi fără să vrei.


Frumoasa brunetă, cu un bust rupt din visele cele mai fierbinţi ale bărbaţilor, l-a prins pe inocentul Costin în mrejele sale. Dacă în urmă cu ceva vreme, Mona s-a dezbrăcat de orice secrete de dragul unei sesiuni foto, acum, doar Mărculescu o mai vede goală.


Atunci cand a facut pozele, Mona voia să înnebunească bărbaţii în aşa hal, încât să se găsească un curajos care s-o ducă la altar. Ba chiar îşi plănuise nunta până la ultimul detaliu. Cu o rochie de mireasă coborându-i unduitor pe bust, bruneta îşi aştepta, nerăbdătoare, mirele.


Totuşi, relaţia dintre Costin şi Mona a fost ţinută la secret de cei doi porumbei. Şi , dacă tot şi-au oficializat relaţia în ochii lumii, Mona s-a cuminţit şi aşteaptă să se mărite. Să fie Mărculescu alesul inimii?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest