Alina Puşcaş, despre cum decurge sarcina ei! Ce mănâncă vedeta pentru a se simţi bine?

 
+2 click pentru
galerie

Alina Puşcaş este însărcinată în şapte luni şi aşteaptă cu nerăbdare clipa în care îşi va ţine copilul în braţe. Prezentatorul a făcut dezvăluiri incendiare, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Alina a vorbit deschis despre cum e viaţa de gravidă şi despre cum au primit apropiaţii vestea că va deveni mămică.

"Nu mă așteptăm nici eu să îmi placă asta cu graviditatea şi cred că nu mai opresc aici. Îmi place atenția din partea colegilor, sunt răsfățată. (...) Nu mi-am propus să stau am fost sfătuită să nu mă închid între patru pereți să mănânc mult și să nu fac sport să îmi mențin ritmul de viață normal. în prima perioadă a sarcinii am mâncat foarte multe fructe, în a două lună, două săptămâni fructe peste fructe prima data am anunțat-o pe prietena mea de suflet, cea care știe absolut orice," a spus Alina Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Prezentatoarea a povestit şi despre felul în care a primit tatăl micuţului vestea. 

"A fost o supriza frumoasă cadou frumos de ziua lui o să fie un copil cool are de unde să ia are de unde suntem doi înalți și nu urâți  când simți că ți-ai găsit marea dragoste visezi la un moment visezi frumos," a mai spus vedeta.

În cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, a intrat în legătură telefonică directă şi mama Alinei care a dat mai multe detalii despre sarcina fiicei ei.

"Ea este genul de fata sportiv, ea a făcut sport de la 14 ani. Mănâncă raţional, cu măsură. Nu are importanţă ce va fi, fetiţă sau băiat, important e să fie sănătos," a spus Lucia Lazăr, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest