Alina Puşcaş îşi mai doreşte încă un copil? "Nu mă opresc aici!"

 
+2 click pentru
galerie

Alina Puşcaş este însărcinată în şapte luni, însă arată extrem de bine şi are o siluetă de invidiat. Ea aşteaptă cu nerăbdare clipa în care îl va ţine în braţe pe bebeluşului ei şi mereu vorbeşte cu zâmbetul pe buze despre acest subiect.

Alina a vorbit deschis despre cum e viaţa de gravidă şi despre cum au primit apropiaţii vestea că va deveni mămică. Ba mai mult decât atât, prezentatoarea a dat de înţeles că şi-ar mai dori încă un copil, deşi nu l-a născut încă pe primul.

"Nu mă așteptăm nici eu să îmi placă asta cu graviditatea şi cred că nu mai opresc aici. Îmi place atenția din partea colegilor, sunt răsfățată. (...) Nu mi-am propus să stau am fost sfătuită să nu mă închid între patru pereți să mănânc mult și să nu fac sport să îmi mențin ritmul de viață normal. în prima perioadă a sarcinii am mâncat foarte multe fructe, în a două lună, două săptămâni fructe peste fructe prima data am anunțat-o pe prietena mea de suflet, cea care știe absolut orice," a spus Alina Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest