Alina Radi, controverse legate de relaţia cu tatăl copilului ei: "A fost greşeala mea, ştiam că este un bărbat însurat!"

 
+2 click pentru
galerie

Alina Radi a devenit mămică acum aproape 4 luni, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat radical. Are o relaţie cu un om de afaceri, care a mai fost căsătorit înainte, iar de-a lungul timpului au apărut mai multe controverse legate de acest subiect.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Alina Radi a făcut noi dezvăluiri despre relaţia cu tatăl copilului ei."A fost un botez frumos, dar se putea şi mai bine. Am avut 5 formaţii, 230 de invitaţi, dintre care 170 au fost muzicanţi toţi. Nu au cântat toţi, i-am chemat să se distreze. Ultimul invitat a plecat la 7 dimineaţa. Nu am avut meniu de fiţe, a fost mâncare tradiţională.

Viaţa mea s-a schimbat radical, în sensul că nu mai pot să fac tot ce făceam înainte, nu mai pot să plec unde vreau eu. Am lăsat-o mai uşor cu cântatul. Mă ajută sora mea.

E cuminte copilul aşa de fel, mai schimbă şi tăticul scutece, dar mai rar. Cât despre relaţia nostră, va veni el într-o emisiune şi va lămuri lucrurile. Adevărul este şi greşeala mea, că ştiam că este un bărbat însurat şi mereu îmi spuneam că va divorţa. El îmi spune mie că va rămâne cu mine, ce îi spune ei nu ştiu. El mai are un băiat, dar copiii nu au nicio vină. Eu nu voi sta niciodată cu un bărbat, indiferent de când copii o să am cu el, dacă nu merge relaţia.  Nu mă mai văd mămică a doua oară. Nu mă gândesc la aşa ceva, deloc,"
a spus Alina Radi, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest