Anamaria Ferentz a făcut dezvăluiri incendiare despre viața ei amoroasă! "Întotdeauna am avut succes la bărbați mai tineri!"

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Ferentz a locuit în America în ultimii 4 ani, pentru că și-a dorit să scape de ochii presei. Cântăreaţa a povestit care au fost motivele care au determinat-o să plece peste hotare şi ce relaţie a avut acolo.

"Eram într-o depresie după moartea bunicii mele, aşa că am decis să mă mut în America. Eram la un pas de a face o criză. Am vrut să schimb totul. Îmi doream să plec deoarece îmi place mai mult mentalitatea de acolo decât de aici. Contrar celor care pleacă şi visează la o carieră la Hollywood, eu am vrut să mă desprind de toate. Este foarte important să călătoresc, să mă simt bine ca om, să mă realizez. (...) Am avut un iubit tot român, timp de 6 luni, după care am rămas prieteni pe viaţă. Nu am avut niciun iubit de altă naţie, iar de 3 ani jumate eu nu am mai avut pe nimeni. Nu ştiu de ce îmi convine să fiu mai bine singură decât într-o relaţie. Eu sunt de părere că ori găseşti acel om cu care crezi că poţi să-ţi faci viaţa, ori mai bine nu mai ai deloc. Nu poţi să încerci toată planeta. Mi-e frică să am pe cineva că nu mai vreau să sufăr", a declarat Anamaria Ferentz, sâmbătă, în emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest