Andreea Bălan iubeşte din nou! Cine este noul bărbat din viaţa cântăreţei?

 
+2 click pentru
galerie

S-a despărțit de un american, dar parcă tot peste ocean se leagă idilele. Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele unui româno-american. Nu e nicio glumă. Se pare că artista se iubește cu Drei Ros.

Soarele pare să strălucească din nou pe strada Andreei Bălan. A înregistrat câteva piese noi, un videoclip în SUA, iar dragostea pare să bată din nou la uşa ei. A renunţat la relaţia cu Keo, apoi la cea cu americanul Michael Tracy, iar acum, Andreea Bălan pare dispusă să meargă înainte cu un nou partener: un american de origine română, alături de care a filmat în Los Angeles cel mai recent videoclip.

Iniţial, a fost doar o colaborare profesională, acum se pare că s-a transformat în pasiune, cu şanse mari de a deveni o relaţie de durată. Idila ar fi debutat în SUA, la a doua călătorie a româncei, când a filmat împreună cu Drei Ros de dimineaţă până seara, în costume provocatoare.

Andrei Roșca s-a născut în Ploiești, ca și Andreea, dar e cu patru ani mai mic decât blonda. Se află în Statele Unite încă din copilărie, unde a studiat la University of Washington Tacoma şi a avut câteva colaborări de excepţie cu vedete de peste Ocean, printre care şi Akon.

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest