Andreea Bălan, marcată de trădarea lui Keo! "Nu îl voi putea ierta vreodată. Nu o să mai aștept niciodată 8 ani un bărbat"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan a avut parte de o perioadă dificilă în viața personală după despărțirea de Keo, iar după acest moment neplăcut au urmat și altele. Fostul ei iubit s-a aliat cu Marius Gavrilă, un fost colaborator de-al Andreei, și au lansat în presă acuzații grave și jignitoare la adresa cântăreței.

Acum Andreea și-a găsit liniștea într-o nouă relație alături de americanul Michael, dar cu toate acestea nu poate uita experiențele neplăcute prin care a trecut. 

"Mie mi se pare foarte urât ce s-a întâmplat acum, în ultima perioadă. Nu ştiu dacă o să pot să iert ce s-a întâmplat, tocmai din cauza faptului că s-a ieşit cu declaraţii şi a lovit în mine, ca artist. El a ieşit cu acuzaţii foarte grave la adresa mea, iar lucrurile astea nu se fac. Ceea ce m-a deranjat foarte tare a fost că a ieşit cu Marius Gavrilă şi au coalizat ca să mă dneigreze ca artist. Puteau spune orice la nivel personal, dar nu la cel profesional, mai ales că eu am muncit foarte mult, încontinuu, încă de la 10 ani. Poate că aş fi putut să îl iert la un moment dat, din cauza faptului că a dus o viaţă dublă, dar după ceea ce a spus despre mine, nu cred că îl voi ierta vreodată", a spus Andreea Bălan, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest