Andreea Marin, dezvăluiri! Vedeta a cântărit bine relația cu Tuncay

 

Andreea Marin radiază de fericire de când în viaţa ei a apărut Tuncay Ozturk. După doar câteva luni de relaţie, medicul turc a reuşit să îi câştige pe deplin încrederea şi să o determine să îşi dorească o nouă familie. 

Fosta prezentatoare s-a îndrăgostit de medicul Tuncay, iar cu el a și ajuns foarte repede la starea civilă. Decizia vedetei de a se mărita a surprins multă lume. Se pare că Zâna înainte de a lua o decizie, o cântărește extrem de mult.

"Oficializarea a schimbat mai mult percepția publicului decât percepția noastră. Noi trăiam deja împreună, ne înțelegeam foarte bine și am ales că nu vrem să mai așteptăm, pentru că ne e bine, pentru că ne respectăm reciproc, pentru că există sentimente puternice, pentru că suntem toți trei o celulă frumoasă și atunci nu avea niciun rost să mai pierdem vremea", a declarat vedeta pentru spynews.ro

Apropierea dintre medicul turc și fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică Junior a fost firească, iar micuța l-a îndrăgit din prima clipă. Astfel, Andreea și-a dat seama că nimeni nu poate sta în calea fericirii sale. Vedeta și Tuncay nu ascund faptul că își doresc să devină părinți și cine știe poate în viitorul apropiat Andreea ne va anunța din nou că e însărcinată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest