Antonia a pus la cale o făcătură! Nu a vrut să se înțeleagă în privința custodiei?

 

Totul e o făcătură! Strigă avocatul lui Vincenzo Castelano. Apărătorul italianului crede că Antonia n-a vrut nicio clipă să ajungă la o înţelegere cu tatăl fetiţei sale, ba dimpotrivă. Stenogramele apărute în presă reprezintă dovada clară că, în lipsă de alte probe împotriva soţului ei, artista e în stare de orice numai să-l înfrângă pe acesta şi să obţină custodia micuţei Maya.

S-a zis cu amabilităţile! Antonia şi Vincenzo şi-au declarat război. Artista şi tatăl fetiţei sale n-au ajuns la niciun consens, ba chiar au început bătălia, în loc să negocieze.

„Ce relevanţă are această stenogramă? Nu poţi să faci o selecţie şi să dai ce vrei în presă. Se simte o uşoară disperare. Probabil nu au alte probe. Păcat! E o făcătură! Antonia nu a vrut să se înţeleagă niciodată cu Vincenzo."

Aşadar conversaţiile ameninţătoare dintre Antonia şi Vincenzo sunt menite să îl denigreze pe italian, semn că vedeta este capabilă de orice ca să obţină custodia fiicei sale.

Vincenzo: "Ascultă-mă puţin. Tu vorbeşti cu mine, Anto. Cu mine, personal, nu cu familia mea şi cu toţi. Cu mine. Tu vorbeşti cu mine, Anto. Eu te distrug. Dar nu ca cariera, ca astea… Eu te distrug personal, Anto!" 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate