Asistenta SMURD a lăsat în urmă numai lacrimi și durere, după ce a dispărut în urma accidentului de la Siutghiol! Cum a reacționat iubitul ei când a aflat tragica veste?

 
+2 click pentru
galerie

Camelia Gabriela Harton purta un copil în pântece și era asistentă medicală SMURD. Femeia şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Siutghiol, iar dispariția ei a lăsat în urmă o durere de neexplicat pentru apropiaţii săi. Iubitul ei a povestit cum reacționat în momentul în care a primit tragica veste.

Asistenta Gabriela Harton avea 38 de ani, era văduvă de 11 ani şi, de curând, forma un cuplu cu un comandant de vas, Cristian Ciortan. Femeia are o fiică de 13 ani. Chiar în ziua tragicului accident, asistenta îl anunţase pe iubitul ei, printr-un SMS, că este însărcinată. Acum, bărbatul este devastat de durere.

"Eu eram foarte ataşat de fetiţă. Ea avea încredere în mine că o pot educa. Ceea ce m-a frapat cel mai mult a fost că s-a făcut un consiliu de familie după tragedie. Eu nu am fost chemat la acest consiliu decât după ce a plâns fata şi a spus că: trebuie să vină şi Cristi. Mă angajez să protejez interesele fetei, chiar dacă acest lucru se va face legal sau nu", a declarat Cristian Ciortan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Urmăriți întreaga declarație a iubitului asistentei în materialul video de mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest