Au rămas neschimbate! Cum arată mămicile anului 2014!

 

Au născut, au început să facă eforturi pentru redobândirea siluetei, iar acum au ieşit în lume! Vorbim despre mamele anului 2014, Anca Serea, Alina Sorescu şi Oana Roman. Haideţi să vedem cum arată vedetele şi în ce fel se luptă cu kilogramele în plus, după naştere!După ce au născut, mămicile mondene din 2014 şi-au făcut curaj şi au apărut în lume. Ce transformări au suferit însă trupurile lor?


Anca Serea arată impecabil, chiar dacă acum două luni a născut pentru a patra oară în viaţa ei! Vedeta arată foarte bine, kilogramele nu s-au lipit de ea şi pare complet refăcută!


Dacă Anca este înzestrată cu un corp frumos de la Mama-Natură, alte colege în ale maternităţii nu pot spune acelaşi lucru.


Oana Roman, deşi nu a fost niciodată o silfidă, a reuşit la un moment dat să slăbească considerabil. Evident, odată cu sarcina, Oanei i-au rămas câteva kilograme în plus care s-au observat imediat! La prima apariţie la un eveniment monden, vedeta a purtat o rochie galbenă, vaporoasă şi lungă.


Nici Alina Sorescu nu are de ce să se plângă. Ea arată la fel ca înainte. Dacă nu am şti că în viaţa ei a apărut Elena Carolina, nu am bănui nimic!

Alina nu a aştepat nouă luni, ci numai două. Şi, iată, arată foarte bine!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest