Bombă la "Mireasă pentru fiul meu"! Un cuplu a divorţat: "S-a terminat"

 
+2 click pentru
galerie

A fost un cuplu foarte iubit şi apreciat în casa "Mireasă pentru fiul meu", în sezonul doi. Cei doi au fost căsătoriţi, dar totul s-a terminat atunci când au ajuns afară.

Lorena şi George s-au iubit şi au ajuns până în finală. Cei doi s-au căsătorit, au ieşit afară din casă şi s-au mutat la părinţii ei în Craiova. Nu a trecut mult timp şi au început neînţelegerile şi au ajuns la divorţ. Invitată, sâmbătă, la emisiunea "Star matinal de weekend", de la Antena Stars, Lorena a vorbit despre despărţirea de George.

"Noi ne-am iubit foarte mult. Am fost un cuplu foarte iubit în casă, dar din păcate s-a terminat. Am fost căstoriţi şi de sărbători ne-am despărţit. Am băgat actele de divorţ. Trebuie să te cunoşti şi afară nu numai în casă. Nu aş vrea să spun neapărat motivul pentru care s-a terminat. Acum mă ocup mai mult de job şi de mine. De când m-am despărţit de George nu am mai vorbit cu el. Nu sunt cu nimeni acum şi îmi este mai bine singură. Eu nu cred în prieteni după relaţii. Nu regret că am făcut acest pas, au fost sentimente puternice. Exista şi gelozie, când iubeti eşti gelos. Eu nu am fost pentru el şi el nu a fost pentru mine", a declarat Lorena.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest