Carla Oloş a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Denisa Botcari: "Este mama prostituatelor"

 
+2 click pentru
galerie

Fostele lui Adrian Cristea sunt la cuțite! După ce au împărțit același bărbat, acum s-a iscat un scandat de proporții între Carla Oloș și Denisa Botcari. Carla Oloș a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Denisa, în direct, la emisiunea "Star Matinal de Weekend". 

Cele două au pornit împreună într-o afacere, şi-au deschis un salon de tatuaje, însă lucrurile nu au mers aşa cum au plănui inițial. Carla susţine că Denisa are să-i dea bani şi că o va da în judecată dacă nu ajung la un acord prin mediere. 

"Adevărul e de ambele părţi. Denisa a început acest război pentru că a primit o notificare din partea mea pentru că nu şi-a făcut bine treaba la salon. Vrea să-mi facă rău şi să-mi strice afacerea. Ea a semnat nişte acte. Poţi să te cerţi într-o emisiune, care când e vorba de bani, lucrurile se schimbă.  Dacă nu o să vină la mediere, o voi da în judecată. Ea are să-mi dea nişte bani. Ea nu are credibilitate în faţa nimănui. Denisa Botcari este egal cu scandalul. A spus despre mine că sunt prostituată. Ei bine, dacă eu sunt prostituată, ea e mama prostituatelor. Nu-şi bate nimeni joc de munca mea şi de echipa mea. Noi suntem în litigiu acum. Noi luăm legătura doar prin avocaţi", a declarat Carla Oloş, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Star matinal de weekend", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest