Cezar Ouatu a renunţat la secrete şi a dat totul pe faţă: "Aş vrea să fiu fericit, poate cu Daniela Crudu în braţe!"

 
+2 click pentru
galerie

Cezar Ouatu are una dintre cele mai bune voci din România şi nu duce lipsă de admiratoare. Artistul a devenit şi mai apreciat, mai ales după participarea la show-ul "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Invitat, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Cezar Ouatu a vorbit sincer despre rolurile pe care a fost nevoit să le interpreteze la "Te cunosc de undeva". Artistul a vorbit şi despre zvonurile că ar avea o relaţie cu Daniela Crudu. A dat câteva detalii picante despre cum o priveşte pe asistenta "păcătoasă".

"Nu îmi mai arătaţi travesti-urile vă rog frumos. În semn de protest, vreau acum să îmi las o barbă mare, genul lumbersexual, noul trend. Vreau să îmi las păr pe piept foarte mult, pentru că eu sunt un bărbat cu păr, sunt sălbatic, aşa îmi place. Am mers mai des la epilat pentru ruleta a fost foarte genoară cu mine şi mi-a dat numai domnişoare," a spus Cezar Ouatu, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

De asemenea, cântăreţul a dat şi câteva detalii despre relaţia cu Daniela Crudu.

"Cruduţa este o fiinţă extraordinară, savuroasă şi nu o spun aşa evaziv, dar chiar este. Pe mine mă binedispune foarte mult energia pe care o emană şi pozitivitatea. Mai rar găseşti aşa ceva, majoritatea persoanelor sunt posomorâte. Ea chiar aşa este, zâmbeşte mereu. Eu trăiesc din întâmplări şi Daniela este o întâmplare în viaţa mea, nouă, pentru că am cunocut-o de puţină vreme, care mă binedispune. Tre să o pun pe brazdă, iar ea îşi asumă rolul. Mi-am dat seama că înţelegerea într-o relaţie este fundamentală.

Eu sunt pe principiul "trăieşte clipa". Aş vrea să fiu fericit, poate cu Daniela Crudu în braţe, cine ştie. Eu doresc un copil, mai exact tripleţi," a mai spus Cezar.

Urmăriţi toate declaraţiile lui în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest