Cine este prima femeie care a făcut topless pe vremea comunismului? Află despre ce actriță de mare succes este vorba

 
+2 click pentru
galerie

Prima femeie care făcut topless din România chiar pe vremea comunismului este o actriță de mare succes de la noi. Este vorba despre Rodica Popescu Bitănescu. Artista a jucat o scenă erotică chiar pe scena teatrului, iar mărturisirea îi aparține chiar ei.

"Nu știu cum mi-a intrat în cap că aș fi o mare actriță, că aș fi un talent răvășitor, și m-am apucat de teatru. Și am lăsat deoparte arhitecura, ingineria și m-am apucat de teatru. Jucam în spectacolul "Inocentul" scris de Cristian Munteanu care era rigizor și la radio, și la un moment dat, personajul feminin, adică eu, aveam o scenă în care trebuia cu iubitul meu să mă dezbrac. Eu eram în blugi și aveam un maieu negru cu breteluțe. Și la un moment dat, era lumina așa mai semi (difuză) că pe timpul ală nu prea era voie, și îmi scoteam cu totul ăsta și rămâneam în sânii goi, așa era scena. Vrea să vă spun că a fost o vânzoleală și o chestie în tot Bucureștiul când jucam spectacolul "Inocentul", toată lumea, toți actorii bărbați ziceau: "Băi se dezbracă Bităneasca!" și toată lumea numai la scena aia era", a dezvăluit Rodica Popescu Bitănescu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în cadrul ediției de duminică a emisiunii "Star Chef".

Mai multe detalii despre viața actriței Rodica Popescu Bitănescu puteți afla chiar astăzi începând cu ora 12:00 la emisiunea "Star Chef", numai la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest