Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu", însărcinată cu Marian? Dezvăluirile incediare care au dat-o de gol

 
+2 click pentru
galerie

Cristiana şi Marian s-au cunoscut în casa "Mireasă pentru fiul meu", s-au plăcut şi s-au îndrăgostit nebuneşte. De atunci cei doi au rămas împreună, iar acum sunt căsătoriţi şi mai fericiţi ca niciodată.

Invitaţi, astăzi, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Cristiana şi Marian de la "Mireasa pentru fiul meu" au vorbit cu zâmbetul pe buze despre ralaţia lor şi au făcut câteva declaraţii care au dat de înţeles că vor deveni părinţi în curând.

"Atâta timp cât îţi vezi de dragostea şi de partenera ta, nu au fost probleme în casa Miresa pentru fiul meu. Am avut gânduri să plecăm de acolo, dar împreună," a spus Marian, la emisiunea "Star Matinal de la Weekend", de la Antena Stars.

"Toată lumea ne întreabă când vom face un bebe, noi ne dorim din suflet, dacă se va întâmpla, pentru noi e cea mai mare fericire. (...) Eu eram motivul pentru care ne certam, pentru că eram mai supărăcioasă, mai alintată. Noi nu simţim diferenţa de vârstă dintre noi, pentru că el este mai înţelept şi am învăţat foarte multe lucruri de la el. Nu mai există gelozie între noi. A fost o compeţie foarte grea, dar foarte frumoasă. Stăm împreună, dar vom pleca în Germania să muncim," a spus şi Cristiana.

Urmăriţi declaraţiilor în materialul video de mai sus!

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest