Cum să îți faci singură un machiaj de seară în doi timpi și trei mișcări?

 
+2 click pentru
galerie

Asistenta Flori te învață la "Salonul Star Matinal de Weekend" cum să îți faci singură un machiaj de seară tip "smokey eyes". Acest tip de machiaj nu se demodează niciodată și este ideal pentru evenimente, ieșiri în oraș sau chiar la ocazii speciale. Iată cât de simplu se realizează!

Se aplică un fard de culoare deschisă aproape de sprânceană pentru a da luminozitate ochiului, iar pe pleoapa mobilă se va aplica un fard cât mai închis, eventual negru pentru că este un machiaj de seară, iar cu această culoare nu dăm greș niciodată. În funcție de ținuta pe care o purtăm putem varia nuanțele de culori pe care le alegem pentru acest tip de machiaj.

Putem aplica și o culoare mai pală, un mov sau un rose, depinde cum suntem îmbrăcate. Se aplică puțin negru și dedesubtul ochiului, pentru a oferi un plus de contur. La final se aplică rimel pe gene. 

Este important să nu uitați că dacă adoptați acest tip de machiaj pentru ochi, automat pentru buze trebuie să optați pentru o culoare cât mai pală și mai naturală, un gloss deschis sau nude, în funcție de ce cu culoare preferați, este cea mai indicată alegere. Dacă nu aveți în trusa de machiaj un astfel de gloss, puteți să folosiți doar balsam de buze. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest