Elena Merişoreanu, terifiată de tragedia de la Clubul Colectiv! Cântăreaţa a explicat semnificaţia morţii în această zi de sărbătoare

 

Elena Merişoarea a fost martoră la tragedia de la Clubul Colectiv, chiar în seara de 30 octombrie. Cântăreaţa a fost invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, şi a povestit detalii cutrumurătoare despre ce scene a privit atunci.

De asemenea, ea a vorbit şi despre semnificaţia faptul că în această zi de sărbătoare au mai murit încă trei persoane.

"E prea trist, când vedem că li se curmă sufletul atât de devreme. Tocmai astăzi s-au mai dus doi, chiar de Sfinţii Arhangheli Mihai şi Gavril. Se spune ei pregătesc locul şi drumul spre ceruri. E foarte foarte trist că ne pierdem tinerii. Alţii ne pleacă în străinătate, alţii ne mor, alţii nu unde să muncească. Iar asta mă cutremură. Eu nu m-am mai dus la niciun spectacol pentru că nu îmi arde. Eu fiind foarte aproape de locul tragediei şi am mai fost pe acolo, şi am văzut preoţi îmbrăcaţi în civil şi i-am întrebat de ce nu fac aici o slujbă. Şi ei mi-au zis: "Doamnă, noi nu putem vorbi, pentru că avem interdicţie şi ne dă afară. Vreţi să rămână copiii pe drumuri!" Şi nu înţeleg de ce, că nu au fost satanişti, am fost şi eu acolo şi nu am văzut pe nimeni mascat," a spus Elena Merişoreanu, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest