Iau bani cu sacul! Cât au câştigat vedetele noastre din showbiz

 

Vedetele se bucură de puţine momente de linişte. Abia au timp să respire între spectacole, dar nu au motive să se plângă.

Anul trecut a fost un an bogat pentru vedetele noastre. Andra, Smiley, Andreea Bălan, Alex Velea şi Antonia şi-au umplut conturile cu sute de mii de euro. Să le luăm pe rând.

Andreea Bălan este o adevătrată fabrică de bani. Talentată şi sexy şi-a încântat mereu fanii cu show-ul pe care îl face pe scenă. Vedeta a dat lovitura şi în 2013, mai ales că s-a împărţit între concerte şi televiziune. Andreea a încasat 350 de mii de euro pentru concerte, iar pentru apariţiile tv peste 150 de mii de euro.

Şi Andreea Bănică se numără printre artiştii cu cele mai multe concerte în 2013. Artista a reuşit să ajungă în topurile din străinătate. Solista a avut cel puţin trei concerte pe săptămână, în ţară şi în străinătate. Tariful solistei este de 3300 de euro pe concert. Blonda a reuşit astfel să câştige peste 300.000 de euro numai din spectacole.

Alex Velea şi Antonia s-au îmbogăţit la pachet. De când povestea lor de dragoste a ţinut prima pagină a ziarelor, le-a crescut şi numărul concertelor. Şi asta pentru că organizatorii au scos mai mulţi bani din buzunare pentru amândoi.Antonia a adunat numai anul trecut peste 500 de mii de euro din concerte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest