Îl vrea înapoi pe Țiriac? Ferentz, înnebunită după Țiriac?

 

A vrut să ajungă o divă peste Ocean, dar nu i-a ieşit pasenţa! Acum dă semne că l-ar vrea înapoi pe un fost presupus iubit. Ana Maria Ferentz nu a avut succes, ba chiar a trebuit să muncească din greu pentru o pâine albă. Şi, pentru că îşi doreşte un trai de lux, românca se pare că a ieşit la agăţat foste iubiri. Ghinion, s-a ales numai cu pozele!

Acum 4 ani, când artista a luat calea străinătăţii, umbla vorba că ar fi combinată cu Ion Ţiriac! Niciunul dintre ei nu a recunoscut că ar avea vreo relaţie, deşi au fost surprinşi de multe ori împreună. În fine, ea a plecat în America, totul părea să fi fost dat uitării. Dar iată că tenisul i-a adus din nou alături.

Sătulă să aibă câte 3 joburi simultan, Ana Maria Ferentz pare să fi început din nou să-i facă ochi dulci afaceristului. Şi unde îl putea reîntâlni decât undeva unde se joacă tenis! Aşa că artista s-a făcut că se duce la turneul internaţional Indian Wells să susţină jucătorii din teren, dar s-ar părea că ea avea cu totul alte planuri.

Din păcate, cântăreaţa a cam rămas cu buza umflată! A trebuit să se mulţumească doar cu o poză cu Victor Hănescu. Se pare că norocul a ocolit-o şi de data asta. Lasă, Ana, perseverenţa este mama reuşitei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest