În Olanda, Irina Cordoneanu a avut parte de Revelion, de două ore de artificii

 

Prezentatoarea emisiunii “Star Matinal” din fiecare sâmbată şi duminică, de la ora 9:00 la 12:00, dar şi a ştirilor de week-end, “Star Magazine”, de la Antena Stars, Irina Cordoneanu, a petrecut, de sărbători, câteva zile speciale, în Olanda, alături de soţul şi de fiul ei, Radu

“Este prima dată când mergem cu toţii la târgul de Crăciun de la Maastrich, să ne bucuram de carusel şi valsuri, iar noi cei mari, de vin fiert. O atmosferă de basm, turtă dulce cu migdale, trasă în ciocolată, căsute din bezele..un vis”, declară vedeta Antenei Stars. Un alt loc minunat de care Irina a fost impresiontă a fost şi centrul vechi din Bruxelles.

De Revelion, Irina a petrecut româneşte, alături de o mulţime de prieteni: “casa noastră a fost plină de oameni veseli, de copiii, ne-am distrat, am dansat. La miezul nopţii totul a fost feerie, iar artificiile au durat aproape două ore. Practic, fiecare dintre vecinii nostri avea un adevărat de pocnitori şi cutii întregi de artificii pe care însă îl foloseau doar atunci când le permitea legea. Cu pocnitori ai voie doar în ziua de 31 decembrie, de la zece dimineaţa, la două noaptea, cu artificii doar două ore în noaptea de 1 ianuarie. A doua zi, totul în oraş este plin de scrum, iar gazonul, copăceii pârjoliţi”, încheie prezentatoarea.

Pe Irina Cordoneanu o puteţi vedea alături de Raru, în fiecare dimineaţă de week-end, timp de trei ore, la cel mai non-conformist matinal “Star Matinal”, dar şi la pupitrul ştirilor “Star Magazine”, de la ora 12.00 şi 16.00.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest