Infidelitate de artist! Secretul lui Luigi, tatăl Oanei Sârbu!

 
+2 click pentru
galerie

Cine nu ştie cantecul Lalele, lalele? Interpretul piesei, Luigi Ionescu era un bărbat galant şi prezentabil, un artist cu o voce de aur, dorit şi curtat de multe femei. Deşi avea o nevastă pe care o iubea ca pe ochii din cap şi nimic nu părea să îi lipsească, frumosul cu voce de aur cum a fost supra-numit a avut totuşi un secret. Care este acesta, aflati acum.


În anii '50, Luigi Ionescu făcea furori pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Era înalt, prezentabil, iar vocea sa era de neînlocuit. Colegii îl iubeau, iar femeile îi cădeau la picioare, dar el nu le băga în seamă - avea acasă o soţie minunată şi doi copii frumoşi. Dar nimic nu e perfect.


Îndrăgitul artist crea isterie în sălile de spectacol de fiecare dată când păşea pe scenă. Femeile, măritate sau nu, aşteptau ore în şir pentru a-l vedea preţ de câteva secunde, pentru a-l atinge sau a-i smulge o îmbrăţişare. Luigi le răspundea cu aceeaşi căldură, lăsând uneori impresia că ar avea şi alte legături cu fanele sale. Un fost coleg de breaslă le-a povestit reporterilor spynews.ro cele mai ascunse secrete ale artistului.


„Luigi era minunat, era un frumos şi avea o atitudine extraordinară. De multe ori, eram geloşi pe el pentru că toată lumea era la picioarele lui. Când avea spectacol, era coadă la teatru. Nu ştiu ce le făcea femeilor, făceau cozi pe la uşi."


Chiar dacă femeile erau în stare de orice pentru el, Luigi s-a căsătorit cu Emilia. Fericirea de care se bucura artistul a fost confirmată chiar de sora acestuia, care, într-un interviu şi-a lăudat cumnata.


Dar laptele şi mierea s-au terminat brusc. Fericirea se transformase în dezamăgire, iar căsnicia era cât pe ce să se ducă pe apa sâmbetei. Mărturia a fost făcută chiar de tatăl Oanei Sârbu, omul care l-a cunoscut îndeaproape pe faimosul Luigi.


„Luigi şi-a iubit enorm soţia, copiii, dar, până la urmă şi el a fost un bărbat, şi ce bărbat! N-a umblat din floare-n floare, deşi avea femeile la picioare, dar a avut o relaţie cu o colega de-a noastră. Atunci, Emilia a vrut să divorţeze, deşi, nu-i lipsea nimic. Luigi îi oferea totul şi o iubea ca pe ochii din cap, dar n-a suportat infidelitatea. Au fost nişte complicaţii. Au avut şi o întâlnire în trei."


Totuşi, după luni bune de viaţă dublă, Luigi a ales familia. Ce să-i faci, viaţă de artist.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest