Irina Cordoneanu de la “Star Matinal” de weekend s-a urcat pe pereţi

 
+2 click pentru
galerie

El, Raru, va călări, deşi a avut o experienţă neplăcută atunci când a mai încercat să practice acest sport. Ea, Irina Cordoneanu, va face escaladă, chiar dacă are frică nebună de înălţime.

Telespectatorii Antenei Stars vor vedea rezultatele ambelor acţiuni ”înfricoşătoare” în ediţia de sâmbătă a emisiunii “Star Marinal” de week-end, de la ora 9.00. la 12.00.

“Sunt multe zile când îmi vine să mă urc pe pereţi, iar azi am făcut-o la propriu”, declară amuzată Irina Cordoneanu, gazda matinalului de week-end de la Antena Star. Ea a continuat, spunând: “Mi-e frică rău de înălţime, eu nu mă uit în jos, nici de pe balconul apartamentului meu. Am reuşit ca la escaladă să mă urc pe peretele vertical de vreo trei ori, dar zău dacă aş mai repeta figura”, încheie vedeta Antenei Stars.

Raru, colegul ei de prezentare, are  fobie de cai. “Acum vreo câţiva ani, la o filmare, a trebuit să fac o acrobaţie cu un cal care nu a ieşit tocmai bine. De atunci, nu m-am mai apropiat de ei. Dar azi, a trebuit să-mi înfrâng teamă. O să vedeţi cum şi în ce fel”, declară Raru.

“Noi suntem pe cai mari, asta e sigur, iar sâmbătă o să vă convingeţi de asta”, încheie Irina Cordoneanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest