Iulia ALbu, dă orice pentru o apariție TV! Și-a lăsat copilul în spital și s-a dus la emisiune

 
+2 click pentru
galerie

Ce n-ar da Iulia Albu să apară la televizor şi să critice vestimentaţiile bune sau mai puţin bune? Probabil că totul, din moment ce nici măcar atunci când Mikaela, fetiţa ei şi a designerului Mihai Albu, s-a îmbolnăvit, ea nu a stat să o îngrijească! Noroc că s-au inventat bunicile!


Iulia Albu şochează constant, prin ţinutele ei extravagante! De data aceasta însă, Iulia a făcut-o lată! Şi nu printr-o nouă apariţie de-a ei, ci prin faptul că a ales să-şi abandoneze fiica bolnavă în spital, pentru a onora participarea la emisiunea unde analizează ţinutele vedetelor.


Orice mamă îngrijorată ar fi stat cu fetiţa în spital, mai ales că laringita acută de care suferea a obligat-o să rămână trei zile internată. DAr nu a fost şi cazul Iuliei. Ea şi-a chemat mama în ajutor pentru a o înlocui şi a plecat spre televiziunea cu care colaborează.


„Mikaela a avut nevoie de trei zile de spitalizare, dintre care Iulia a rămas cu ea în spital doar o singură noapte, în restul timpului alături de micuţă a fost bunica ei",
au spus surse din anturajul fashion editorului pentru Spynews.ro.


Şi, probabil pentru că face cu drag ceea ce face, Iulia Albu şi-a anunţat şi fanii virtuali că va fi la locul şi ora stabilite!


Aşa că bunica Mikaelei a ajutat-o pe fashion-editor să nu piardă mult aşteptatul verdict. De altfel, bunicile au fost mereu un sprijin pentru Iulia, inclusiv din perioada când ea şi Mihai încă formau un cuplu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest