La asta nu te aşteptai! Iată ce meserie are fratele lui Mihai Trăistariu

 
+2 click pentru
galerie

Un artist nu renunţă niciodată! Cam de aici pleacă și dilema pictorului Vasile Trăistariu, fratele lui Mihai, cântărețul. Ca orice pictor desavârşit, Vasile şi-ar fi dorit să picteze femei nud, dar n-a avut parte de modele!

Dacă celebrul său frate este asaltat de admiratoare din toată lumea, pictorul Trăistariu pare să aibă probleme la capitolul femei. Și nu este vorba despre iubire, ci de meserie.

Vasile pregăteşte de zor cea de-a cincisprezecea expoziţie pe care o va avea în martie. Lucrează la ea de mai bine cinci ani, dar a reuşit să termine numai 20 de exponate: peisaje, natură sau portret. Fratele lui Trăistariu pictează de când se ştie, dar niciodată n-a realizat un nud. "Deşi aş fi vrut ca această expoziţie să fie destinată nudului. Din păcate nu am găsit nicio femeie care să vrea să fie pictată goală."

Poate, dacă apela la fratele care se plimbă-n lume, ar fi găsit vreun model pe plac. Pictorul nu a nimerit, însă, până acum, nudul potrivit. Îşi exersează totuși pensula pe modelele pe care le găseşte în tabloide şi revistele destinate bărbaţilor. "Mă inspir din tabloide. Mă uit la fetele care se dezbracă prin reviste şi le pictez."

Vasile Trăistariu a fost lovit de curând de săgeata lui Cupidon. I-am da noi o idee: de ce să nu-și folosească drept muză chiar propria iubită?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest