Laurette, cu sânii la vedere în direct: "Nu am avut timp să mă îmbrac, am venit dezbrăcată!"

 
+2 click pentru
galerie

Laurette a fost invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, unde a avut o apariţie de senzaţie care i-a uimit până şi pe prezentatori.

Bruneta a venit îmbrăcată într-o rochie roşie din dantelă transparentă şi nu a purtat sutien. Ba mai mult decât atât, Laurette a venit cu fermuarul rochiei desfăcut la spate şi l-a rugat pe unul dintre prezentatori să i-l închidă.

"Dacă vrei să mă prinzi la rochie la spate, pentru că am fermuarul desfăcut. Am venit într-o costumaţie şi nu am avut timp să mă îmbrac, am venit dezbrăcată. (...) Nu îmi dau părul la o parte că nu am sutien," a mărturisit Laurette, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Prin rochie, i s-au putut vedea sfârcurile foarte uşor.

Laurette a vorbit din nou despre relaţia pe care o are cu tatăl fetiţei ei şi despre faptul că deşi teoretic sunt despărţiti, cei doi încă petrec timp împreună.

"Noi suntem aşa un cuplu, nici nu ştiu cum să spun. Există dragoste, dar parcă lipseşte ceva. Voi nu ştiţi prin câte am trecut eu cu Mihai. Există gelozii şi atunci când plec la un eveniment. El tot timpul a avut impresia că eu îl înşel, dar nu e adevărat. Nu aş putea să spun că l-am iertat, dar am vrut să mai dau o şansă relaţiei, pentru că avem un copil. Eu am crescut fără tată şi ştiu cum este să trăieşti fără tată. Dar oricât de mulţi copii ai avea, dar dacă nu sunt înţelegeri, degeaba. Copiii vor creşte şi te vor întreba," a mai spus bruneta.

Urmăriţi întregul moment în materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest