Marcel Toader şi Maria Constantin, un cuplu de poveste! Când se vor căsători cei doi îndrăgostiţi?

 
+2 click pentru
galerie

Marcel Toader şi Maria Constantin sunt împreună de aproape doi ani şi se bucură unul de celălat în fiecare zi. Pentru ei, Ziua Îndrăgostiţilor este fiecare zi, iar pe măsură ce trece timpul, sunt din ce în ce mai îndrăgostiţi.

Invitaţi în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", Marcel Toader şi iubita sa, Maria Constantin, au dezvăluit că au planuri de nuntă şi sunt în căutarea unui naşe.

"Trebuie să găsim naş, să facem o nuntă de probă, apoi nunta nuntă, şi poate vor veni şi copiii. Bineînţeles că voi cânta la nunta noastră. Atunci când va fi, va fi o nuntă foarte mare şi frumoasă. Noi nu ne ciondănim, pentru că noi discutăm tot timpul când apare vreo problemă. Nu avem cum să ne certăm, pentru că el mă înţelege foarte bine", a declarat Maria Constantin la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

"O să fie foarte multă lume şi o să fie foarte multe lucruri de făcut împreună. Noi eliminăm din cap tot ce este trist şi negativ, aşa că suntem foarte liniştiţi unul cu altul. Îi mulţumesc pentru ziua de azi, pentru cea de mâine, pentru toate zilele trăite împreună. Mi se pare normal ca atunci când găseşti persoana potrivită fiecare zi să pară o sărbătoare",
a spus şi Marcel Toader.

Aflaţi toate detaliile din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest