Maria Dragomiroiu a spus secretele ei despre îngrijirea părului! Cântăreaţa a preparat tratamentul-minune pe care-l foloseşte, în direct

 
+2 click pentru
galerie

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară de la noi şi este vestită pentru părul ei. Parcă dintotdeauna a avut părul lung şi frumos, însă pentru asta, i-a acordat o îngrejire specială.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Maria Dragomiroiu a împărtăşit din secretele ei de îngrijire a părului şi a preparat un tratament fabulos şi simplu de preparat care o ajută să aibă mereu părul sănătos şi lung.

"Dacă vreţi să fiţi frumoase, vă învăţ eu acum ceva. De două pe an, părul cade şi ca să opresc această cădere, fac acest tratament. Deci pun cinci gălbenuşuri. Se bat gălbenuşurile, mai puţin şi puţin ulei de măsline, sau ulei de ricin. Nu îngraşă părul. Se amestecă toate ingrediente, dacă este prea gros, se pune puţină apă, apoi se aplică cu degetele la rădăcina părului. Lăsaţi să acţioneze 10 minute, după care vă spălaţi pe cap," a explicat Maria Dragomiroiu, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest