Maria Dragomiroiu, declaraţie halucinantă: ”În fiecare noapte, Mădălina Manole este cu mine și stau de vorbă cu ea”

 
+2 click pentru
galerie

Maria Dragomiroiu a avut o relaţie foarte apropiată cu regretata artistăMădălina Manole, iar legătura puternică dintre ele nu s-a stins, nici după ce cântăreaţa a murit.

Maria Dragomiroiu a vorbit despre Mădălina, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, despre momentele prețioase pe care le-a trăit alături de aceasta, dar și despre faptul că o visează și că simte că legătura dintre ele este încă prezentă, cumva.

”Am cântat în duel cu Mădălina Manole. Am cântat muzică ușoară, dintre refrenele ei... Am cântat și muzică populară. Îmi pare rău că spun la trecut, la Mădălina... chiar am visat-o azi-noapte. Nu eram la spectacol, dar pur și simplu eram împreună. Pentru mine și pentru toată lumea a fost un șoc, dar mie nu-mi vne să cred că este plecată Mădălina. O simt mereu în preajma mea, pentru că avem foarte mult în comun. În fiecare noapte mi-o amintesc și mă rog la Dumnezeu pentru ea, să-i liniștească Dumnezeu sufletul, pentru că știm cum a murit ea și să i-l mântuiască. În fiecare noapte, Mădălina este cu mine și eu stau de vorbă cu ea, rugându-l pe Dumnezeu pentru sufletul ei. Îmi amintesc că la 2-3 zile ea era la noi acasă. Ce drag îmi era de ea când era gravidă...”, a declarat Maria Dragomiroiu, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest