Mihaela Rădulescu, ignorată şi săracă la debutul în televiziune: "Împrumutam haine de la prietenele mele mai înstărite!"

 
+2 click pentru
galerie

Acum, este o apariţie răvăşitoare la fiecare eveniment monden, însă, atunci când a debutat, diva Mihaela Rădulescu era ruda săracă din televiziune. Ea a povestit jurnaliştilor Spynews.ro cum a fost nevoită, ani de-a rândul, să-şi vopsească sandalele sau să împrumute haine pentru a fi o prezentatoare bine îmbrăcată

Mihaela Rădulescu este, acum, un etalon la capitolul imagine şi vestimentaţie. Pentru cei care nu-şi mai amintesc însă, lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. La debutul în televiziune, Mihaela nu a avea o situaţie financiară care să-i permită să investească în garderoba sa. Aşa că s-a descurcat cum a putut.

"Pe vremea aceea împrumutam foarte multe haine de la prietenele mele mai înstărite. Am avut nişte luni bune în care doar cu haine de împrumut am făcut emisiunile. Pe urmă, încet - încet, am început să mai iau şi eu câte un salariu mai omenesc, foarte mic la început, mai îmi permiteam aşa câte o ţinută".

Şi nu numai că Mihaela nu avea de unde să bage bani în propriile ţinute, dar, fiind o debutantă în vremurile acelea, ea era ocolită chiar şi de designeri. Însă, timpul răzbunării a venit din plin pentru prezentatoare.

"Am început, slavă Domnului, să am noroc să mai facă un creator sau altul câte ceva. Nu se înghesuiau prea mulţi că ştii cum e când eşti mai mic aşa şi la început. Şi mă duceam eu să mă rog de câţiva şi m-au refuzat mulţi atunci. După aceea, când au venit ei să mă roage să le port creaţiile, nu am mai vrut eu".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest