Mihai Chiţu nu mai poate "fluiera" în biserică! Amanta îl ţine sub papuc mai rău decât soţia

 
+2 click pentru
galerie

Şi-a lăsat soţia, dar are viaţă grea şi cu amanta. Unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din lumea mondenă trăieşte sub papuc. Noua iubită nu-l lase să respire deloc.

Amanta îl ţine sub papuc mai rău decât soţia! Mihai Chiţu este controlat non-stop de femeia care i-a spart căsnicia. A vrut libertate, dar s-a ales cu altceva... mult mai rău. Sătul de nevastă, căreia trebuia să-i dea tot timpul socoteală, cântăreţul s-a refugiat în braţele unei brunete focoase, dar nu a scăpat.

Este verificat la sânge de noua iubită, iar fiecare mişcare îi este atent monitorizată. A renunţat  la soţie, după o relaţie de 13 ani şi peste şapte ani de căsătorie cu acte, şi s-a aruncat ca un adolescent în braţele Andrei Petcu.

"Dacă Mihai vine neînsoţit, până la finalul serii, lucrurile iau o însorsătură la 180 de grade. Andra află unde este şi vine după el. Nu s-a întâmplat doar o dată ca el să fie singur, la concert sau în club cu băieţii, şi să plece la finalul serii cu ea", a dezvăluit un apropiat al artistului.

Să fie oare vreun semn că Andra nu are suficientă încredere în iubitul ei?

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest