Nicolae Mitea e în conflict cu noua lui iubită? Declaraţia şocantă a fotbalistului:"I-am zis Gabrielei să nu mai apară la televizor!"

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă a încheiat relația cu Andreea Tonciu, Nicki Mitea pare că și-a mai revenit. Ba mai mult decât atât, s-a săturat de toate zvonurile care au apărut în presă despre el şi a luat atitudine. Fotbalistul a mustrat-o pe Gabriela, actuala lui iubită, pentru că ea ar fi dat curs tuturor scandalurilor din ultima vreme.

"Sunt cu Gabriela, am o relaţie frumoasă, dar nu am de gând acum să mă căsătoresc. Trebuie să faci pasul ăsta cu capul şi cu sufletul. Îmi doresc doar linişte. E mult mai bine să fii mai rezervat şi nu vreau să mă grăbesc. Am discutat cu ea şi i-am zis să nu mai facă lucrurile astea că nu sunt bune şi sper că a înţeles. Sper să se potolească toată lumea. (...) Am primit de la Moş Nicolae o minge de fotbal. Fotbalul pentru mine va rămâne mereu pe primul loc. Prima persoană care m-a sunat de ziua mea a fost mama", a declarat Nicolae Mitea, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest