Nicoleta Luciu, în pragul disperării! Au năpădit-o coșurile!

 

Şi vedetele au necazuri! Ca orice om, starurile se mai confruntă şi ele cu grijile lumeşti. Fie că e vorba de făcut piaţa sau aspirat covorul, celebrităţile noastre trebuie să facă faţa unor provocări mai puţin mondene.  

Nicoleta Luciu trăieşte, de câteva luni, un adevărat coşmar. Bruneta nu reuşeşte să scape de coşurile care i-au invadat faţa. Şi, colac peste pupăză, s-a mai îngrăşat şi 12 kilograme, din cauza mâncatului exagerat pe fond de stres.

Ca să scape măcar de coşuri, vedeta şi-a căutat salvarea în Ungaria, după ce tratamentele pe care le-a probat cu duiumul nu au dat rezultate. Dermatologii vestiţi din Capitală au descoperit cauza erupţiilor de pe faţa divei. Pare-se că ar fi vorba de ceva dereglările hormonale. După investigaţii amănunţite, Luciu a primit şi un tratament corespunzător. Ba a dat fuga şi la vreo 5 clinici de înfrumuseţare, doar-doar o scăpa de coşmar.

Da' de unde! Erupţiile nu s-au dat duse. Aşa că soţul brunetei, Zsolt Csergo, nu a stat cu mâinile-n sân şi a făcut tot ce i-a stat în putere pentru liniştea nevestei. 

Aşa că, tot ce are de făcut Nicoleta Luciu este să numere zilele până când tratamentul îşi va face efectul. Dacă şi-l va face.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest