Picioarele Biancăi încă nevindecate! Urmele lăsate de Coco Păun, vizibile și astăzi

 
+2 click pentru
galerie

Urmele de violenţă lăsate de Coco Păun pe trupul Biancăi sunt încă vizibile! Roşcata speră că, la un moment, dat va avea din nou picioarele frumoase. Chiar dacă nu o arată, roşcata a primit o nouă lovitură: cea mai mare speranţă pe care a avut-o în ultimii 10 ani a fost, de fapt, un eşec total.


Aşa arată picioarele Biancăi în prezent, la nici jumătate de an după operaţia făcută într-o clinică din Budapesta. Medicii i-au spus vedetei că procesul de vindecare va dura cel mult 12 săptămâni. Dar Bianca este nevoită să-şi fardeze în continuare picioarele, pentru a ascunde echimozele pe care le are.Atunci când nu o face, roşcatei i se pot observa cu uşurinţă semnele pe care încă le are pe gambe.


Relaţia pe care Bianca a avut-o cu Coco Păun a lăsat urme vizibile pe trupul Biancăi. Atât de vizibile, încât nu au trecut nici după 10 ani. Din cauza bătăilor pe care roşcata le-a primit, picioarele ei au porţiuni tumefiate. Şi numai ea ştie chinul pe care l-a îndurat în timpul relaţiei cu interlopul.


După intervenţia de la Budapesta, Bianca a urmat o perioadă de recuperare în care a purtat ciorapi medicinali de drenaj limfatic. Nici asta însă se pare că nu a ajutat-o pe vedetă să-şi recapete picioarele de altădată. Dar marea problemă a Biancăi nu e estetica, ci faptul că încă mai are dureri din cauza acelor răni vechi.


Cum problema nu a fost încă rezolvată, Bianca este nevoită să-şi machieze în continuare urmele inestetice, atunci când poartă rochii scurte. Iar acum, vedetei i-a rămas doar speranţa. Ea poate încerca şi alte tratamente, pentru că cel din Budapesta se pare că nu a dat rezultatele aşteptate.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest