Primele declaraţii ale fiicei lui Florin Salam despre iubitul ei! "Mă încurajează mereu şi..."

 
+2 click pentru
galerie

Betty Blue, aşa cum este numele de scenă al fiicei lui Florin Salam, este mai fericită ca niciodată! Îi merge bine atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Artista nu mai este singură, pentru că s-a îndrăgostit!  Cel care i-a furat inima se numeşte Cătălin.

Relaţia fetei manelistului are doar două luni, iar Betty, care are 15 ani, recunoaşte că se înţelege de minune cu iubitul ei.

"Mă încurajează mereu şi îi mulţumesc frumos. (...) Ne completăm unul pe celălalt", a mărturisit Betty Blue în timpul emisiunii "Star Matinal de weekend" de la Antena Stars.

Astăzi, Betty Blue a apărut pentru prima dată la televizor, după ce s-a scris despre ea că a fugit de acasă, la fel ca fiica lui Adi Minune. Ea nu a venit singură, ci însoţită de mătuşa ei, Aura.

"Nu este adevărat că Betty a fugit de acasă, cred că oricare dintre noi, fată sau băiat, apare. Asta nu inseamnă că Betty dacă a cunoscut un băiat, că va fugi de acasă. (...) Nu a făcut nimic niciodată de care să-i fie ruşine", a declarat Aura în cadrul aceleiaşi emisiuni de la Antena Stars.

Ea a mai spus că nepoata sa nu e niciodată singură. Mereu este însoţită fie de ea, fie de prietenii ei.

"Nu a ieşit niciodată singură cu el.  Este mereu într-un grup de prieteni, niciodată nu este singură", a mai zis mătuşa fetei manelistului în timpul emisiunii "Star Matinal de weekend" de la Antena Stars.

Betty Blue a mărturisit că iubitul ei, Cătălin, îi dă unele dintre cele mai bune sfaturi şi că o sprijină în tot ceea ce face.

"În primul rând mă iubesc pe mine şi mă respect şi nu aş face ceva ce ar supăra-o pe mama. Deocamdată mă gândesc la cariera mea şi e foarte devreme, nu aş pleca niciodată de acasă",
a spus fiica lui Florin Salam în cadrul aceleiaşi emisiuni de la Antena Stars.

Artista le-a trasmins un mesaj fanilor săi.

"Să aibă încredere în mine, că nu o să fac nimic greşit şi îi pup", a declarat Betty Blue în timpul emisiunii "Star Matinal de weekend" de la Antena Stars.

Fiica lui Florin Salam a debutat în muzică anul trecut cu piesa "Într-o secundă", care s-a bucurat de un succes uriaş. În prezent, Betty Blue le pregăteşte fanilor ei o surpriză.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest