Aveți poftă să gustați o rețetă mai originală în acest weekend și nu aveți inspirație? Această rețetă cu siguranță este o idee potrivită pentru că este ceva mai sofisticată, dar în același timp este simplu de preparat și este foarte gustoasă.
articolul continua dupa recomandari
Ingrediente:
- File de somon - 500 g
- Ouă - 4
- Parmezan
- Sare și piper alb măcinat
- Oţet balsamic - 4 linguri
- Caşcaval ras - 4 linguri
- Ulei
Mod de preparare:
Se taie fileul de somon în 4-5 porţii, apoi se condimentează cu piper alb şi sare. Se așează somonul într-o tavă termorezistentă, se stropeşte cu 3 linguri de oţet balsamic şi se lasă să stea aşa timp de 20 de minute. Ouăle se amestecă bine într-un vas, se adaugă parmezanul ras, sare şi piper şi se bate totul bine. Toarnă sosul şi se presară caşcaval ras. Se dă la cuptor timp de 10-15 minute, până se rumeneşte. Înainte de servire, se presară puţin oţet balsamic.
Poftă bună!
Sursă: reţetaperfectă.ro
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc